billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Roman Abramovich kom till Chelsea 2003, och han bytte även Chelsea, som nu är den mest prestigefyllda klubben i världen, och även har världens bästa spelare. Roman Abramovichs hängivenhet och kärlek till Chelsea är obeskrivlig. Nu måste han säga adjö till den här blå billiga fotbollströjor han älskar och välja att ge upp platsen han tillägnat den.

Roman Abramovich har mött enorm press från Storbritannien sedan starten av Rysslands militärkampanj mot Ukraina, och Roman Abramovich har tvingats välja att sälja sin älskade Chelsea-klubb. Och meddelade att alla intäkter från försäljningen av Chelsea kommer att doneras till alla offer för kriget i Ukraina. Roman Abramovich sa: "Att vara medlem i Chelsea Club har varit en ära i mitt liv och jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans. Chelsea Club och fansen kommer alltid att finnas i den djupaste delen av mitt hjärta." Här kan vi köpa Chelsea tröja för att stödja dem.

Roman Abramovich anses vara en av fotbollens bästa chefer, men på grund av kriget var han tvungen att lämna platsen han älskade. Hoppas kriget tar slut snart.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 221 تاريخ : پنجشنبه 12 اسفند 1400 ساعت: 12:10

خبرنامه